L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de juliol del 2009

Bancaixa diu adéu al PAI


Tots els indicis apunten a que Bancaixa, de la seua banda, ha donat per finiquitat el PAI La Vall del Mar.
Bancaixa ha tancat l'oficina que tenien llogada i on informaven als vallers de les excel·lencies del projectes, i fins i tot, ha traspassat a altres mans els interessos que mantenia a Tavernes a traves del grup de residències Solimar.


Sembla ser que Bancaixa ja n'ha tingut prou amb l'experiencia del Brosquil, on s'ha vist implicada per haver prestat diners a una coneguda immobiliaria valenciana que va fer fallida.

1 comentari:

Vitality ha dit...

I encara segueix l'Ajuntament parlant del PAI?. De quin PAI?. Fins quan tindrem que suportar la mentida del PAI?.

JA ESTÀ BE D'ENGANYAR LA GENT!

ESTA CLAR QUE EL FUTUR DEL POBLE NO PASSA PEL PAI!

A vore si Manolo es posa ja el mono de feina per planificar el futur econòmic del poble que, a curt i a mig termini, no passa pels PAI's ni pels macro-projectes urbanístics i que, tal i com van les coses, es percep bastant negre.