L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de juliol del 2009

Contra les tortugues del llac, una gran festa.


Ens conten que el nostre govern municipal s'està plantejant contractar bucejadors professionals per “caçar” les tortugues no autòctones que hi ha al llac de La Goleta i així netejar-lo. Al final, no seran massa diners???.
Ens conten que uns xiquets es varen llançar al llac i en pocs minuts en caçaren unes quantes. Els joves han proposat a l’ajuntament de caçar-les ells, a 1 euro per tortuga, proposta que per ara sembla ser no ha rebut contestació de les nostres autoritats.
La nostra proposta és diferent, i es podria fer una gran festa a semblança com fan altres poble i amb un concurs inclós. Això sí, si allí cacen anecs dins l’aigua, o anguilas, ací podem caçar les totugues del llac.
Un bon dia de festa. I amb un tir, dos pardals!!!! Primer, festa per als turistes i estiuejant ¡¡¡que olviden la crisi!! i segon, una neteja del llac ben barateta. Això sí: vacunació general dels participants contra tot tipus de malalties, perquè l'aigua està que dona fàstic de bruta i contaminada.