L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de juliol del 2009

A Déu el que és de Déu i al Cèsar el que siga del Cèsar.

La redacció del projecte per a construir un Centre d'Educacio Especial en la zona Vergeret està licitant-se, segons ens han confirmat a la gent de La Cotorra.
Cal dir que, si ningú no ha pogut accedir a les bases des de la pàgina web de CIEGSA o de la Generalitat és, senzillament, perquè no era el lloc adequat on cercar la informació. El projecte ens han confirmat que s'esta publicitant a les pàgines del Diari de la Comunitat Europea, separata S, on estan les licitacions i on consta el projecte valler des del passat 23 d'abril.
La gent de La Cotorra sabem reconéixer els nostres errors i reconeixem que els comentaris fets sobre el regidor Salvador Ribis, del PP, en el sentit de que faltava a la veritat i estava mentint als vallers quan anunciava la licitació, estaven fora de lloc i eren desafortunats. Les nostres disculpes.
Malgrat això, volem deixar clar que els comentaris que es puguen fer en aquest blog, tant dels lectors com de la gent de La Cotorra, no tenen mai com a objectiu fer crítica de la persona en si, sinó sempre fan referència a actes o actuacions derivats de la condició de personatge públic pel càrrec que ocupa.