L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimecres, 8 de juliol del 2009

Fa falta el servei d'un auxiliar a la Casa de la Cultura? I contractat a una empresa privada?

No som nosaltres, gent de La Cotorra, qui hem de dir si la Casa de la Cultura de Tavernes necessita d’un “empleat” o “conserge” per a tasques com obrir i tancar portes, llums de la sala, fer un poc de vigilància, alguna coseta de manteniment senzilleta i si cal, preparar les taules per a picadetes post actes, etc.
Un dels nostres comunicants posa en dubte la necessitat de tindre a la Casa de la Cultura una persona dedicada. I continua dient que, si realment fa falta, s’hauria d’haver triat de la borsa de treball de l’ajuntament, però el que s’ha fet és contractar el servei amb una empresa, en aquest cas la mateixa de sempre.
I afig el nostre comunicant, entre altres coses, que : “aixina poden enxufar a qui ells volen i si no pasa per la bolsa de treball no donen contes a ningú”.
Nosaltres ja hem informat, com ens demanes. La segona part de la teua petició: ¿quan li costa això a Tavernes?, dir-te que “estamos en ello”. ¿Val?
Ara, el que no comprenem és com, amb tantes empreses de serveis com hi ha, sempre es beneficia la mateixa. ¿Per què tant d’interés especial per eixa empresa?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jo no tenia entés aixó cotorra. Que jo sapiga hi ha una persona encarregada d'això ja de fa algún temps. Ara que ho faça o no, ja no ho sé. Ho haurem de confirmar.

Salutacions

Palometa ha dit...

Hola Cotorra. Per què mai dius quina empresa és la que sempre s'emporta els beneficis de l'Ajuntament? Sé que tot el món ja ho sap però per si hi ha algun despistat diré que la empresa és: TROYANO SG!!!

Tens raó Cotorra, la de sempre. Per què serà? Rebrà Manolo Vidal trages igual que el tio Camps?

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nom complet es Troyano Seguridad SLL. Presenta les factures com a serveis auxiliars de la Casa de la Cultura. Efectivament hi ha una persona de l'ajuntament que teòricament ha de fer eixes tasques , però ens diuen que l'altra, la de l'empresa Troyano les fa també. La factura ho diu: "serveis auxiliars".

I la veritat no ens imaginem a M. Vidal rebent vestits com Camps. I estem segurs que no és soci de Troyanos, com algunes males llengües han dit també.

Palometa ha dit...

Segons tinc entés la jugada és la següent: La persona contractadada per fer funcions de conserge en la Casa de la Cultura, si no són fiables les meues informacions, és afiliada al PP de Tavernes i això li afavoreix a l'hora de trobar eixa faena.
L'Ajuntament demana expresament a Troyano que contracte EIXA persona en concret per que ocupe eixe lloc en la Casa de la Cultura...en fi. No sé se a Manolo li regalaran o no trages, pero que ell en fa, crec que més d'un.

Anònim ha dit...

Palometa té tota la raó.
Jo afegixc que el troyano que está en la casa de la cultura és la mateixa persona q estava preparant les picaetes en el garito que s'havien montat en el casal de la falla passeig els del PP durant les eleccions europees.
vamos que eixe troyano q treballa a la casa de la cultura és més del PP que Manolo Vidal, i amic personal d'algun regidor del PP.
Per què els sindicats no diuen res????
este és un tema que des de l'oposició s'ha tret en comissió i en plenos però x q els sindicats no diuen res respecte a la bolsa de treball q es va crear???