L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de juliol del 2009

Ha plogut quatre gotes i part del Passeig Colon s'ha inundat


No és que se n’haja eixit el riu, que la cosa no ha arribat a tant, però com en aquest poble les coses es fan com es fan…. Bé, que us direm nosaltres que no sapigueu!!!.
Feren un pas de vianants un poc elevat davant de la plaça del futbol i el feren tant malament que no han deixat pas suficient perquè l’aigua busque l’albelló.
Conseqüència: Amb quatre gotes que ploga, l’aigua s’entolla i fa una gran bassa. Els cotxes passen amb prou dificultats i els vianants…. s’ho podeu imaginar, com travessen si ho fan els vianants!!!
Es demanaran responsabilitats per la “xapussa”? Segur que no