L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 2 de juliol del 2009

Hi ha moviment a l'IES La Valldigna

Hi ha moviment de nou a les obres de l’IES La Valldigna. Ahir, 1 de juliol, podiem comprovar com la porta més inferior estaba oberta i a les casetes hi havia gent i moviment, poc encara però moviment: alguns treballadors esperaven els camions que anaven i tornaven portant material.
I ens confirmaren que sí, que anaven a començar. Primer amb uns moviments de terra i després tot aniria ràpid.
Ja veieu quina ironia: ¡ Que tot aniría ràpid!. Es notava que amb els qui parlàvem no sabien la història de l’institut, ni que fa 10 anys que el govern municipal del PP va paralitzar el projecte, i que hi ha tota la Valldigna esperant.
¡Tot anirà ràpid! Això esperem mentre recordàvem el tango aquell que deia això de “veinte años no es nada”.