L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 de juliol del 2009

Mare meua, com governen Tavernes!!!!

Ple de dilluns. Ordinari del mes de juliol.
L'oposició, PSOE+Bloc+EU li demanen al secretari que emeta un informe jurídic per determinar si, l'avançament del canon fins el 2024 que ha de fer Aquagest al govern municipal del PP, és legal. Es dona la circumstància que l'avançament no estava en el contracte del servei (com si passava per exemple a Gandia) i això pot implicar una modificació del contracte amb Aquagest sense passar pel plenari ni seguir cap procediment.
Sorpresa: cap tècnic municipal sap res del tema. No hi ha cap informe emés sobre l'avançament del canon fins el 2024 a pesar que deixarà les pròximes tres corporacions sense ingressos.
I més sorpresa: L'oposició s'assabenta que només hi ha un acord verbal entre Aquagest i l'alcalde, i per tant el secretari general de l'ajuntament diu que, com que no hi ha cap document, no hi ha antecedents del fet i per tant no pot fer cap informe.
I eixe ingrés que ha d'avançar d'Aquagest, com sabeu, ja està inclós en el pressupost del 2009.
Precisament, el pressupost es va poder aprovar perquè l'ingrés de l'avançament - que pot ser il·legal- va servir per quadrar els números.

2 comentaris:

Palometa ha dit...

MANOLO DIMISSIÓ!!!! ÉS UNA VERGONYA!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

I perquè PSOE-BLOC-EU no van demanar l'informe jurídic abans de l'aprovació del pressupost?
Ara se'ls ocorre demanar-ho?
El que passa a Tavernes és que l'oposició no té nivell i el PP, amb Manolo al cap, els dóna val i trenta.
Amb esta oposició tenim, per desgracia, PP per a molts anys.