L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 14 de juliol del 2009

Més del doble ha pujat la contribució (IBI) des què el PP governa Tavernes

L’IBI (la contribució urbana) ha pujat a Tavernes més del doble i ens trobem sobre un percentatge entre el 205 i el 210 % d’augment sobre les quantitats del 1995.
Cal dir que la quantitat no és exactament igual a totes les cases i pot haver-hi una mínima variació segons en quina zona o carrer estiga situada la casa i més que res després de la revisió cadastral.
I encara podem donar gràcies si pensem que el PP, l’any 1995 quan començava a governar Tavernes, ens va prometre que no apujaria els impostos. Si arriba a dir que els anava a pujar…..
I si no s’ho cregueu, busqueu un rebut del 1995 i compareu la seua quantitat amb el que haveu pagat o pagareu enguany: Més o menys passa a ser el 210% del valor del 1995. ¡¡¡Ja voldríem els treballadors i treballadorres una pujada igual del sou els darrers 14 anys!!!!
Enguany només, ja hem pagat o pagarem sobre el 8% de més. Percentatge prou superior a l’IPC del 2008, que va ser 1’4 %. I més que el d’enguany que per ara va essent negatiu. ¡I sort que el PP no anava a pujar els impostos!
I per acabar-ho de rematar, hem tingut la revisió cadastral que ha servit per unflar més el que paguem. I la revisió cadastral ha fet que que algunes famílies s’hagen quedat sense beca, perquè l’augment del valor de les vivendes ha servit per incrementar el seu patrimoni i eixir-se’n del límit establert.