L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de juliol del 2009

Més m..... que en un pal de galliner


No, no en cap més. La font té més merda que hi ha en un pal de galliner, com solem dir per Tavernes.
És una de les poques fonts publiques d’aigua potable que hi ha a la platja, a la zona del Lago Azul, però el grau de brutícia és tan gran, que la gent només l’usa per a prendre aigua per a netejar escales, voreres i coses semblants. La foto és prou significativa al respecte.
Segons el nostre comunicant (a qui agraïm la notícia), la font no s’ha netejat mai, però ni la font ni els bancs del costat. I això ens ho creguem: només cal mirar la negror que s’aprecia.
Un exemple més de l’interés que el nostre govern municipal té per la platja i pel turisme i demostratiu també de la preocupació per la neteja i conservació del mobiliari

2 comentaris:

Anònim ha dit...

COTORRA, jo crec que t'has enganyat,per que jo he vist com s'ha netejat en aigua a presió més d'alguna vegada.
Per que no fan la foto quan l'autobus que fá el servei de la platja el netetja alli al costat,que no pot netejar-lo en un dels llavadors de vehicles que hi al poble,ho tot te que ser ganacial,i deixar la "merda per als demes"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sort teua que has vist el que has vist: és l'únic, no coneixem altre cas.
No pensem que ens hem enganyat. Això li ho dius a l'autor del comentari, un vei de la finca d'enfront, que segur sap més que tu i nosaltres junts del tema.
De tota manera, el comentari que comentem, amb independència del qje faça o no el bus, és una realitat i veritat com un temple:
La font té més merda que un pal de galliner.