L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 d’agost del 2009

De nou, una vorera recent feta tornada a alçar


Quantes vegades s'ha alçat la vorera de l'aparcament de Mercadona? Quatre, cinc... la veritat, ja hem perdut el compter.
Fa uns mesos la van alçat tota per instal·lar cables d'Iberdrola. Avui l'han tornat a alçat de nou i sembla ser que per posar més cablejat elèctric.
Aquesta vorera és una de les moltes que cada any s'alcen a Tavernes per enterrar canonades noves. Fer i desfer, faena de matalafer.... i sembla ser que domina la improvisació i la falta de planificació a l'hora de previndre els serveis soterrats.
I a pagar-la els ciutadans que es veuen obligat a baixar i anar pel mig del carrer en un encreuament perillós pel constant trànsit de vehicles que van als aparcaments i o la tenda.