L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 12 d’agost del 2009

El sistema informàtic del Centre de Salut falla dos dies

Ens conten que el Centre de Salut de Tavernes ha estat dos dies sense servei informàtic. Ens han dit que el dia de les tronades el Centre de Salut va estar mitja hora sense servei, però que una vegada passats els trons i llamps tot va tornar a la normalitat.
Després, i sense motiu aparent, van fallar de nou les conexions i així dos dies. Molts dels usuaris vallers hagueren de tornar-se'n a casa després d'acudir a la cita mèdica perquè no es podia accedir a informació mèdica o anàlitica.
I si això passa en un tema tan important com el de la salut dels veïns.....
Avui dimecres, s'ha restabler la normalitat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

IBERDROLA ES "OMNIPOTENT". AIXÓ ES UNA QUEIXA QUE PROBLEMENT ES QUEDE ACÍ.
Cada vegada que plou dues gotes a Tavernes s'en va la llum i cuasi sempre estropea algun aparell, pero no passa res, Iberdrola pot seguir donant un servei DE PRIMERA NECESITAT tercermundista.

Jo mateix he estat afectada i vaig cridar als 5 minuts d'ocorrer i sabeu, em van dir que per a fer la queixa tenia que trucar dl'endema, que en eixe moment no valia, vaig trucar l'endemà i a hores d'ara estic esperant la seua trucada...

Pero com la justicia no es igual per a tots i reclamar VAL UN PORRó DE EUROS, tot es queda arxivat.

Per a que tanta ALTA TENSIÓ???

Al menys ens queda el dret de pataleta...

Anònim ha dit...

ací crec que no podem ficar a IBERDROLA ja pel mig. Evidentment, es qui suministra la electriciatat per al funcionament del sistema informàtic, però una parada del sistema pot haver estar produit també per la mancança d'elements de seguretat eléctrica en la red i així com redundància del sistema per a previndre fallos d'aquest tipus.

L'altre tema es la importancia que li donen al sistema, suspes, per supost, però como totes les entitats tant públiques com privades. No es donen compter fins que no tenen una fallida com aquesta i així i tot, quan veuen el pressupost que val tindre una red sense fallides ... doncs preferixen seguir igual.

Per tant, no es questió del centre de salut de tavernes, ni del govern municipal, sinó més bé podriem atribuir-ho a Iberdrola i a la Consellería de Sanitat, cal dir que aquesta última té un virus en el sistema de salut de la generalitat valenciana i que va propagant per tots el centres de salut i hospitals, la qual cosa em pareix vergonyos que una entitat com aquesta tinga aquest problema, tant que se les donen de que tenen un sistema de salut excel'lent, però com tots, la informàtica per a lo últim, quan tindria que ser el més important.

salutacions