L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 d’agost del 2009

Més sobre Playa Naranjos


Els veïns de Playa de los Naranjos van cabrejadets. Ens comenten que es pregunten entre ells si serán ciutadans de segona o de tercera. I que l’ajuntament, més bé l’alcalde, si els pren pel “pito del sereno” o si els considera de bolquers i que es mamen el dit.
¿I eixa percepció de moltes de les families que viuen, d’on ve?
Ens conten que arranca de l’assemblea general de fa una setmana. Allí, els veïns li preguntaren a l’alcalde perquè no emprava alguns diners del Pla Zapatero o Camps per fer el jardi que hi ha projectat a la gran plaça de la zona (foto 1). La plaça, que tot s’ha de dir, són terrenys de propietat municipal aconseguits de la urbanització i que será (ja ho és, però feta un desastre) un espai public per a tots els estiuejants, no només per als veïns que l'han de pagar.
L’alcalde va respondre que no es podien dedicar diners per a obres d’urbanització.
El problema és que això no ho tenen gens clar els veïns, i més quan veuen que només a un centenar de metres, l’ajuntament està dedicant vora 200.000 euros del Pla Zapatero a fer equipament esportiu en els terrenys municipals que té al Sector 12 (Foto 2).
Un sector, el 12, que no té obres d’urbanització, que no hi ha construït cap edifici, on no viu ningú (i vorem quan. Les finques que veieu en la foto 2 són precisament les de Playa Naranjos) i l’equipament esportiu quedarà enmig d’un gran sequeral. I ja en parlarem quan siga el moment del manteniment i altres.
I ací passa tot el contrari que a Playa de los Naranjos: la plaça està envoltada de finques i vivendes i enmig d’una zona urbana on viuen més de 250 famílies en condicions precaries d’equipament urbanistic des de fa vora vint anys.
Si algú sap el perquè la diferencia de tracte, que ens informe.