L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 17 d’agost del 2009

No pensem siga per afavorir els ciutadans i ciutadanes


No volíem dir res més sobre el tema i un amic ens ha dit ja dues vegades que li publiquem la seua opinió. Com que no volem ens torne a dir que si el censurem, ni menys en aquest tema, ho tornem a tocar.
Efectivament, pensem és com dius. Si l´empresa del parking hagués venut totes les places, segur que l´ajuntament no s´hauria calfat el cap en allargar 60 anys la concessió. Per tant, i ja ho hem dit, coincidim a pensar que l´augment s´ha fet per impulsar la venta de places i que no s´ha fet, com diu el nostre alcalde en declaracions al Levante del passat dissabte, per afavorir els comerciants del centre i els veins.
La prova la tenim en el preu, sense cap tipus de rebaixes ni cap millora sustancial en res. Per tant, també pensem com tu que no cal ens venguen més milongues.
Ja ho hem dit.