L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 5 d’agost del 2009

Noves plantes als jardins del Passeig Colon


Les tasques de repoblament d’espècies vegetals efectuades per l’ajuntament de Tavernes en els jardins del Passeig de Colon han donat un resultat excel•lent.
Les noves plantes, majorment de les ’espècies “males brosses” i “junça valentina” ja llueixen ben verdes enmig dels descuidats i mitjos secs rosers i ofereixen al passejant una nova sensació de frescor i sana alegria.
A les fotos, podeu vore el resultat i quina és la situacio dels jardins quan ja han passat unes quantes setmanes de la plantació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si us agrada la nova repoblació feta al passeig Colón, també us agradarà el nou "passeig marítim" que estàn fent a la platja. Realment consisteix en llevar la meitat d'aparcaments per a posar uns "maseteros" amb unes palmeres que ni fan sombra, ni dàtils ni res. Total per a què?? per a invertir els diners en unes palmeres que ni en Elx, mentre que en la Avinguda per un poal d'aigua es necesita la "zodiac".

Anònim ha dit...

Plou sobre mullat! No descobrim res de nou.
Si senyors, els i les estiuegants de la "Meravellosa" platja de Tavernes de la Valldigna, podem alegrar-nos perquè ja no ens cal anar a la zona de bany (on està l'arena i la mar, per als que no ho coneixen) per tal de refredar el nostre cos i combatre les calors dels mesos de l'estiu. Sols cal que ploga un poc i, des de les balconades dels apartaments, podem saltar al carrer convertits en piscina. Mentre, els desgovernants (que ho són gràcies als vots majoritaris del poble i des de fa molts anys ja, que no se us oblide això) se n'ocupen de platar palmeres a tiri-bandiri, sense cap planificació, sense cap ordre ni disposició estètica, als carrers de la platja, dins d'unes macetes que de són tan boniques que evitaré descriure-les, ara i ací.
Malgrat tot, de nou vindran les eleccions municipals -maig de 2011, si no passa res- i tornaran a guanyar els mateixos de fan massa anys ja, però sense que ningú els haja votat. Sóc de fora i això no ho entenc massa. Per favor, algú m'ho podria explicar?