L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de setembre del 2009

De carrers engalanats, el trànsit i la poca quantia de premis

Vas pel Carrer Sant Antoni cap al Carrer Calvari. Missió impossible. Sense avíss previ el camí tallat per carrers engalanats. Has deseguir pel Carrer Mitjagalta i anar la carretera perquè si vas pel Carrer La Barca també està tallat. Obligat a la carretera, cap Alzirar o al Carrer Major i Carrer Carme per arribar donant la volta al poble..
Un altre cas: Puges pel Carrer Barranc i proves d’anar cap al Carrer Roser o tirar pel següent encreuament pel Carrer Calvari… tallat.
Ens envíen el comentari que alguns professors d’un diví col·legi de Tavernes arribaren tard per l’embús i “folló” de circulació pel Carrer Barranc en juntar-se els cotxes de la carretera, i els que venien pel Carrer Major i Carrer Carme. Els profes eixiren de bon hora de casa i arribaren tard, i no perquè es van parar al rosari de l’Aurora o cosa semblant
I així…. Bé, suposem que tots en tindreu alguna a contar.
No donem la culpa als carrers engalants, ni critiquem la tasca de la Policia Local, els agents fan el que es manen i els ordenen. La responsabilitat als polítics que han de procurar i posar mitjans per un trànsit més fluid quan tants i tant carrers hi ha tallats per festes.
I un altre tema. Ha plogut i prou desgràcia tenen els veïns que veuen el treball llançat a perdre i els seus carrers plens de cartons banyats i figures trencades. Si ja ha passat el jurat, si ja no s’hi pot fer res, si quasi tot està destrossat…. ¿no será millor deixar-los lliure al transit, almenys durant el dia? Si els veïns volen reunir-se, sopar i fer un poc de festa que es tanquen a la nit.
I un tema final: mirant els premis que es donen als carrers engalanats…. es comprén que el concurs any darrere vaja com els carrancs…. Cap arrere

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els veïns del carrer Sant Antoni, la part del mig, som uns damnificats per les festes i els carrers engalanats. Tots els anys tenim la mateixa. Tanquem el carrer per davant i per darrere i no podem entrar ni eixir de casa. Els que tenim vado a fastidiar-se i els que tenen tenda, pitjor encara perque els subministres no poden arribar i han de treballar amb els mínims de material per a vendre. Total...per a que uns quants puguen eixir de casa i dinar al carrer. En aquesta part del carrer Sant Antoni, hi ha gent amb problemes de movilitat, que s'angoixen cada any perque pensen que, si es posen malalts, van a tindre problemes per a poder eixir d'ací. I no hi ha dret.

Fa molts anys, quan la gent anava amb el carro i l'haca, quasi tots viviem i treballavem en el poble. Hui en dia, la major part de la gent jove treballa fora, en València, Gandia o en altres poblacions. I necessiten agafar el cotxe a diari. Tancar el carrer suposa haver d'aparcar ben lluny de casa o pels carrers de fora el poble.

Com molt bé has dit Cotorra, estaria bé que tancaren durant unes hores al dia, o sols dos o tres dies...però una setmana...això és una barbaritat...Qui es pot agafar la setmana de festes, molt bé. Però qui ha de treballar fora del poble li fan una putadeta de les grans. I ja no dic res de la gent que necessita agafar el cotxe per a desplaçar-se per problemes de movilitat...els encadenem a casa durant una setmana. I resem per a que no es pose malalt ningú...

Cotorro ha dit...

Ja podrien el profes del Divina que viuen a Tavernes agafar les cames per tal d'anar a la faena. Sostenibilitat mitjançant aquelles dos que ens sostenen.

Anònim ha dit...

Propose una solució: llevar les festes, total, per lo que hi ha. Millor? I les falles també ... per a que es divertisquen uns quants ... I si va bè podriem proposar-ho a Rita per a que fera el mateix a València. Així problemes fora.

salutacions

Anònim ha dit...

Són les 10'30 del matí, he fet un recorregut pels carrers tancats, i he contat 9 persones fent us del tancament del carrer.... per 9 o 10, o fins i tot 40 persones en tot el poble, tenim que patir aquest desgavell a l'hora d'agarrar el cotxe,? No ho comprenc, com ja vaig dir l'altre dia a altre comentari, els carrers tallats, si, però a la nit, al dia lliures

foraster ha dit...

Entenc el cabreig de moltes persones envers el tancament dels carrers en festes. Trobe una burla i falta de consideració a la resta dels veïns del poble que,amb una simple penjada de banderes (de compra, no confeccionades pels veïns) un carrer puga tancar-se durant tota una setmana. Els responsables, versus ajuntament, haurien de replantejar-se el concurs i sols permetre el tancament d'un carrer si el treball realitzat ho mereix. Compartisc doncs el que han dit alguns dels nostres contertulis: que els carrers sols haurien d'estar tancats per les nits, quan els veïns volen eixir a sopar junts, ja que, quan el jurat ha emeés el seu veredicte tot seguit els diferents elements decoratius són retirats per disposar d'ample al carrer i així fer el que elsvinga en gana, cosa a la que tenen tot el dret del món però sense que això supose molèsties a la resta dels conveïns.