L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de setembre del 2009

Per una televisió sense fronteres


Es presenta la Iniciativa Legislativa Popular 'per una Televisió Sense Fronteres, per TV3 al País Valencià'.

Té el suport de sindicats, partits i associacions · La campanya es concreta en la recollida d'un mínim de 500.000 signatures en el conjunt de l'estat espanyol fins el 24 de març de 2010
Sindicats, partits i associacions han presentat avui a València la Iniciativa Legislativa Popular 'per una Televisió Sense Fronteres, per TV3 al País Valencià', impulsada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV). L'objectiu d'aquesta presentació ha estat explicar la Iniciativa de llei proposada a les Corts espanyoles, per a que les emissions de TV3 es puguin rebre al País Valencià. La campanya té el suport d'alguns Ajuntaments del País Valencià.

Un ampli suport social
A la presentació han assistit un gran nombre de representants dels diferents àmbits socials que donen suport a la Iniciativa Legislativa Popular. Hi eren presents Manolo Picó, secretari de Relacions Institucionals i Cultura de CCOO-PV; Pepa Llorca, secretària de Cultura d'UGT-PV; Macu Gimeno, portaveu d'Intersindical Valenciana i Adel Francés, responsable d'Acció Sindical; Marga Sanz, coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià; Enric Cuenca del Bloc Nacionalista Valencià; Agustí Cerdà, president d'Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV); Paco Garcia, portaveu nacional d'Iniciativa pel Poble Valencià; Pura Peris, els Verds del País Valencià; Tonetxo Pardiñas, president de la Societat Coral el Micalet; Lluïsa Cifre, portaveu de Ca Revolta; Alfons Cervera, escriptor; Eliseu Climent, president d'ACPV; Toni Gisbert, coordinador d'ACPV; Mercé Teodoro, advocada d'ACPV; Enric Solà, membre de l'Observatori de Dret Civil Valencià i de la Comissió Promotora de la ILP i Antoni Pérez Gil, lletrat major de l'Assessoria Jurídica de l'Ajuntament de València i membre de la Comissió Promotora de la ILP.

I quins partits faltaven? Sense comentaris.

2 comentaris:

Palometa ha dit...

Crida l'atenció els partits que faltaven pero jo tinc una pregunta millor..ESTAVA PER AHI ALGÚN 'PERIODISTA' DE RÀDIO VALLDIGNA? (eixe mitjà imparcial i rigorós amb una ampla programació informativa en la seua graella).

Estava per ahí algun representant de LA VEU DE LA VALLDIGNA? Ah no!! Tal volta estava fent sermons per a una coneguda secta de Tavernes o tal volta estava arreglant-li el cotxe al senyor alcalde de quan es va quedar tirat baix del pont. (per cert, que raro que açò no ho contaren a Levante i Las Provincias amb un titular com "EL ALCALDE DE TAVERNES, RESCATADO TRAS SUFRIR UN APARATOSO ACCIDENTE DE CAMINO A LA PLAYA" i un subtítol com "EL EDIL DESTACÓ LA RÁPIDA INTERVENCIÓN DE LAS AUTORIDADES QUE GRACIAS AL PARTIDO POPULAR HAN CONSEGUIDO AUMENTAR LOS EFECTIVOS EN LA LOCALIDAD VALLERA.

Qué trist és lo dels mitjans de comunicació a la nostra comarca!!...

foraster ha dit...

Faltaven els que faltaven. Per una banda el PP que a ningú ens pot sorprendre. Tots saben i els que no ho haurien de saber-ho, de quin coixegen aquest personatges. Ara bé, el que cada dia em sorprén més és el PSOE. Quina colla de pocasolta estan fets la majoria dels que viuen d'estar ficats en eixe partit, i no dic socialistes perquè de socialistes en el PSOE hi han ben pocs. La majoria dels que estan ficas estan per interés personal, cosa que no vull criticar, Déu em lliure. Si el meu iaio alçara el cap, com sol dir ma mare, tornava a morir-se del disgust.