L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 24 de setembre del 2009

Un sobre la crisi econòmica

Ens envia un amic, com exemple de la crisi, el fet que va passar en un concesionari de cotxes de Tavernes que, a la vegada, té taller.
Un empresari de Tavernes va deixar el seu cotxe per a una reparació abans de la setmana de festes. Ahir mateix l’avisen que passe a recollir-lo i, quan va a emportar-se'l, li diuen que no, que val dos-cents cinquanta euros i que els ha de pagar abans de retirar el cotxe.
L'empresari en qüestio, client habitual del concesionari, trau el talonari per a pagar i li diuen que no accepten cobrar en xec. Per tant, l'obliguen a anar al banc i traure els diners. Paga i demana la factura.... i ací ve lo bò..... li diuen que no li la poden donar per motius tecnics: fallava la informàtica.
No cal dir que el client a partir d'eixe moment deixava de ser-ho i no per culpa del mecanic que l'havia atés que, després del bon servei que havia donat al client, estava acollonat veient el que li passava a l’empresari que també és amic seu.
L’empresari diu si porta el al notari per alçar acta de que no li donaven la factura. Al final, sense factura a casa, amb el cotxe i havent pagat en diners, després de demanar-li comprensió al pobre home.
I diguem nosaltres: sinó mirem ni pels de casa, ¿amb qui es faran els negocis? Val que hi ha un fum de factures sense pagar, però a Tavernes ens coneixem tots.
En fi, coses de la crisi. Encara ens n’arribaran de més grosses.

2 comentaris:

un de la vall ha dit...

Per sert cotorra tindreu que dirmos qin es el taller persi es el que anem y no portem dines per que no quedarmos sense el coche pues al taller que yo vais perera son de confiansa ya fa molt de tems

Anònim ha dit...

La veritat es que pareix mentida que això passe a Tavernes.
Una altra és la quantitat d'impagats que tenen els arruixadors de l'horta. Han acordat no arruixar cap hort dels clients que tenien sino els avisen que vagen. El mateix passa avui amb els motors de reg. Hi ha una part important que no està pagant, Vore'm com deixe'm la Valldigna que la volien sols d'horts.
Com ens ha dit un amic entrat en els setanta set anys i encara arruixant la seua platonadeta al Tol.lo. "MIra el mantindre les terres s'acabarà quan de la pensió hagem de posar diners per a mantindre-les, pero no t'enganyes tots no volen els tarongers, que no deixen pel sistema, volen les terres".
Acabant: els del poble ens coneixem, els que no són del poble van a la seua i el poden tallar la marxa.
Espere que no passe el mateix quan compre els productes d'arruixar?