L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 d’octubre del 2009

De tot un poc

Ens arriben notícies per tots els costats. Ens bombardegen temes d’actualitat, que poden semblar insignificants però són el réflex de com està el pati per Tavernes.

Han cremat un altre cotxe a la platja, el passat diumenge. No hem pogut esbrinar res més, però si algú en sap algún detall o tots els detalls, ens ho podría dir.

Si que podem dir que augmenten les persones immigrants a Tavernes. Això de que les taronges ací es cullen 15 dies abans ha provocat un “efecto llamada” i el boca a boca ha corregut i ha omplit el poble d’immigrants que busquen alleugerir els seus problemes com a collidors. Com avance el temps i en altres llocs comencen la campanya, és lògic que minven, i també si hi ha menys collita com s’ha comentat en el sector.
Aquesta situació està fent que Caritas siga desbordada per la necessitat d’atendre i ajudar molta gent per tal que puguen menjar una vegada al dia. Perquè, ho hem de dir, hem vist gent regirant contenidors de fems de finques i dels supermercatgs. Una situació que demostra la necessitat de conéixer les necessitats i si cal establir una ajuda institucional, sanitària, de menjar, etc.

I ja per acabar, i no sabem si per casualitat a la platja de Tavernes s’han donat cinc trencament de canonades d’aigua potable quasi alhora. La causa? No la sabem i si algú ho sap i ens ho explica, li quedem agraïts. Les finques afectades: Venecia , San Pablo, IV, San Pablo VI , San Pablo zona comun, i la finca Santa Maria.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'ajuntament, segons va dir la regidora Maruja Ibañez, en la inauguració de l'exposició de la Biblia que té lloc a la Casa de la Cultra donarà a Càritas 8.000 euros en uns dies.