L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 d’octubre del 2009

Els empresaris ja tenen qui els escriga


L’alcalde de Tavernes, Manolo Vidal s’ha adreçat a tots els empresaris de la nostra localitat. La carta la podeu llegir adalt (doble clic i la teniu en gran). I la veritat sobren comentaris. I realment, com deia un empresari :"una manera més de gastar temps i diners en paper”, perquè el que diu de l’Antena de Comerç, els interessats ho saben massa.
Per poder creer riquesa a la ciutat i més ocupació, segons els empresaris, només cal tindre en compte unes quantes coses que el PP no ha tingut en 14 anys i sembla ser no tindrà: més i millors polígons industrials, empentar el PGOU i els sectors de la platja, millor comunicacions de Tavernes (circumval·lació ), acabar el Teularet, foment de la producció agrària i potenciació de les nostres taronges a traves de marca pròpia, etc, etc. Hi ha tantes coses que es poden fer...
Per tant això que diu de continuar treballant per generar ocupació i riquesa no ho hem vist.
I mentres tant, cada dia són més els desocupats a Tavernes, més empreses que fugen o tanquen, i el mes passat erem els campions de la Safor de gent en atur. Esperem les noves dades del mes a vore que ens diuen i com va l’index de treball a la ciutat.

4 comentaris:

foraster ha dit...

No sé qui serà o quins seran els seus assessors, ni tampoc si té assessors, però em fa la impressió que va amb el pas canviat. Està més perdut que una agulla en un paller.
Aquest bon senyor és víctima del seu propi ego i actua com un Napoleón descafeinat. Només cerca passar a la història de Tavernes de la manera que siga i al preu que siga. Llueix un vestit que li ve gran i tampoc sap portar-lo.

foraster ha dit...

Companys. Sóc el foraster. En el meu comentari anterior estava referint-me a l'alcalde de Tavernes, el senyor Manolo Vidal.
Perdoneu el lapsus.

sargantana ha dit...

a manolo li passa això de q:
POR LA BOCA MUERE EL PEZ, Q POC NIVELL Q TÉ.

Anònim ha dit...

La situació en la platja s'està fent insofrible. Cada vegada hi ha menys servicis i menys comerços oberts. Per això, cada dia viu menys gent en la platja. Jo m'estic pensant anar a un altre lloc amb mes servicis.