L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Els ous de Halloween


Remés per un lector, amb "experiència" (mala) en les nits de Halloween i els ous. Confiem no es repetesca enguany. Ja ho contarem.

Tremolen les persones de bé quan ve HALLOWEEN. Gràcies a l’anglés a les escoles, als dibuixos animats, a la generació SIMPSON, als parcs tematics, en especial Port Aventura, a tantes bovades que porten a que tiren ous a les façanes de les cases, als cristalls, a alguns cotxes, en fi, porten a que s'acaben els ous a Mercadona i Superpatri, i dóna igual si dones caramels.
Tremolen les persones de bé quan els diuen: Truco o trato, així en castellà, Quan sents açò, s’acosta una festa que el dia Tots Sants ens du a traure motxos, draps banyats i escales per a retirar la vergonya del ous que ens ha tirat a la terressa o a les parets.
Hem de reconeixer que tants els mestres com les autoritats fan el possible per explicar que es una mala festa quan s'utilitzen els ous contra els veïns i les veïnes de Tavernes sense condició de cap tipus. I s’ha d'agrair als polícies municipals que han estat a moltes cases de matinada, per a ajudar alguns veïns en els casos més greus.
Hi ha gent que va fer rentar una façana als fills i des d'aleshores el Halloween ja no era igual per a ells. Ara odien el Halloween pels ous.
És nit de bombarotes, nit fosca de por, per a divertir-se amb mala marxa, per espantar a altres per culpa dels ous.
L’autoritat s’haurà de deixar vore eixa nit, per evitar els estralls de l’estranya banda de llançaous que fan que tots ens enfadem perquè vinga eixa festa.
Tu ja ens ho contaràs, Cotorra, com ha estat eixe dia, o millor, eixa nit d'estranya festa..

2 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anit la Cotorra va passar per davant del carrer Llevant número, 12 i 12, ja que els dos portals tenen el mateix i va poder observar que no hi havia llum. El carrer molt fosc cap a les deu i quart de la nit, pero hi havia una tanca de l'ajuntament davant. Esperem que siga per arreglar la llum fundida i que el veinat estiga content.
En definitiva es això el que vol la Cotorra, parlar i arreglar les coses.
Per cert, quina llàstima, tan ben arreglada que esta la zona Els Sequers per a Tots Sants i que encara estiguen eixes males brosses a la caserna de la Guardia Civil. Un esforç més i deixem neta Tavernes.

Rabosa ha dit...

No em sembla gens bé que cada vegada més la joventut d'ací vulga adoptar eixa tradició americana de "halloween". Si almenys tinguera cap sentit o fóra alguna festa per a tots, encara, però com sempre, allò que triomfa entre la genteta és allò que fa que uns es divertisquen a costa dels altres