L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 d’octubre del 2009

És Tots Sant al barri Els Sequers

Els Sequers presenten un bon aspecte, ben cuidat, potser gràcies a que s’acosta Tots Sants. ¡Tant de bo fóra sempre Tots Sants! és el desig que algú ha expressat recordant com tantes i tantes vegades la barriada ha semblat descuidada i un femer.
Encara tenim - parlant de neteja - la taca de la Caserna de la Guardia Civil. No ens han fet cas i les brosses continuen.
Un altre problema ens diuen que està en els carrers de vianants, on la falsa pimienta - eixe arbre que fa boletes menudes groguetes- esta alçant de mala forma i manera el pis, els taulells. I clar, hi ha dificultat de pas per als carrets de xiquets, caminadors d'ancians o les cadires de rodes. Mireu el carrer de la Solidaritat. Ironia del destí el nom d’un carrer que li cal “solidaritat mantinença” de l’ajuntament..
I aquests dies el barri està ple de vehicles, el cementeri tanca a vora mitja nit i hi ha una activitat que no es veu la resta de l’any i que pot servir per passejar i prendre alguna coseta a la Plaça Joan Carles I.
I així vore el canvi de la pavimentació a la plaça dels vents i pensar en els diners que ens ha costat. Imaginar per davall la xarxa de tubs per a posar línies d’alta o mitja tensió cap a la platja i admirar com està la zona verda,- cada vegada en queda menys - gràcies a la il.luminació que ressalta el verd per la nit. I caminar, i trobar-te amb algú que feia temps que no veies, i xerrar aprofitant l’estiu que ens ha vingut.
Però això sí: atenció en caminar pels carrers de vianants..

8 comentaris:

falcó ha dit...

Ara són les 14:35 hores del dissabte, 30 d'octubre. De bon matí, encara no eren les 08:00 hores, una colla d'operaris de neteja, amb màquina inclosa, s'afanyaven en deixar-ho tot ben enllestit i lluent per a que els ciutadans gaudesquen d'una bona passejada, anant i venint del cementeri. Abans d'eixir de casa sentia soroll d'una màquina a motor sense saber ben bé què era. Quan he eixit al carrer per anar-me'n on havia d'estar, he vist varies persones de neteja fent diferents funcions: un parell amb una granera a la mà escombrant; un altre amb una màquina aspersora que llança la brutícia al carrer per a que siga absorbit per la màquina aspiradora, brutícia què estava acumulada des dels dies de fort vent composta, principalment, de fulles caigudes dels arbres mesclades amb papers, plàstics i altres, invain voreres, carrers i racons del barri. Durant tot eixe temps no s'havien vist cap ni un operari de neteja per la zona. Res de res. Quan he tornat a casa, a mijan matí, ho he vist tot ben net i lluent i no hi havia ja cap operari pels carrers. La feina ja era feta. Ja li havien rentat i maquillat la cara al barri. Benvingut siga Tot Sants.
Llàstima que això sols es produesca dues vegades a l'any: aquesta de Tot Sants i la vespra de que se celebre la nit de les paelles en festes del poble.

Anònim ha dit...

falco,jo crec que si pegares una miradeta tots els dies vories com si que passa la maquineta,lo unic que passa es que en cap de setmana es quan es pot netejar millor la zona dels sequers ja que no hi ha tant de cotxe aparcat,a mes entre setmana jo vec a la maquineta que ha primera hora del mati ja esta passant per els sequers antes de que hi vatgen els autobusos,cotxes,motos i gent a l'institut.
es demostrable falco

Vicent ha dit...

Jo també la veig passar per allí per allà, pero massa voltes i quasi sempre faena per damunt damunt i sense netejar a fondo. Només grandes eventos i para de comptar mereixen mes atencions.
Teniu raó els dos, segons quins dies ho mirem: falcó 360 dies a l'any i anònim 5 dies.
S'exceptua la zona central del poble, faltaria més.

falcó ha dit...

Company anònim.
Ara són les 09:35 del matí del dilluns, 2 de novembre de 2009, i des de les 07:30 de la matinada que encara no he vist passar cap màquina netejant la zona d'Els equers on visc. Si ha passat cap operari no ho sé perquè no l'he vist (no solen fer massa soroll). Ara bé, quan he eixit a la porta de casa les fulles caigudes encara eren a terra, ningú les havia escombrat.
Et convide passes per qualsevol carrer d'Els Sequers, qualsevol dia de la setmana, per a que comproves el que et dic.

falcó ha dit...

Company anònim i resta de companys de La Cotorra de la Vall.
Quan encara fa pocs minuts que acabava d'enviar-vos un nou comentari sobre la neteja municipal a Els Sequers contestant un anterior comentari signat per anònim, he rebut una trucada de la meua dona, (coneixedora i sabedor-ha del tema) per notificar-me que havia vist la màquina de neteja realitzant la seua funció pel nostre carrer.
Fidel a la meua bona voluntat i honorabilitat, he de reconéixer m'equivocat contestant massa prompte.
Espere que des d'ara, la tasca de neteja siga tant constant com està sent ara.

Anònim ha dit...

quan has aplegat a casa aquest mig dia de segur que tambe tindries fulles i papers,tambe es culpa de la gent que realitza el servei de neteja,o sera que avui a fet aire tambe es l'epoca de la caiguda del pampol,tambe la gent que surt de l'institut a menjarse l'entrepa etc.etc,de segur que si tu treballes tambe cumpliras un horari no.
falco,suposse que aquesta gent tambe tindra un horari no,o a de treballar 24h.

falcó ha dit...

Anònim. Ja he demanat disculpes per haver-me afanyat tant en fer el comentari al respecte de la neteja, però això no lleva que p'Els Sequers la neteja siga de volta en quant, els dies més assenyalats de l'any.
I d'altra banda, crec que mai he criticat els treballadors sinó més bé el servei de neteja. Ni m'he ficat amb si treballen moltes o poques hores, o si paren o no a esmorzar. El que sempre he dit i mentre no es demostre el contari continuaré dient és que, pel barri on visc netejen pocs dies a l'any. Hui ja no han passat i el vent continua fent-lo igual i les fulles cauen i embruten els carrers.
Si tens cap problema, el millor que pots fer és prendre't una til·la.

Anònim ha dit...

val falco minsatge rebut, perdona per la meva insistencia,tampoc jo vullc ser l'advocat del diable