L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 d’octubre del 2009

Fan neteja de dàtils (els que són fruits, clar...)


Avui hem vist la brigada de la neteja fent la poda i neteja de les branques dels dàtils en el Carrer la Barca. Enfront del jutjat, per a més senyals. (Foto 1) Sembla que l’ajuntament per fi s’ha adonat de la bruticia que provoquen els dàtils quan cauen madurs i del perill de reslliscades i posterios conseqüències més greus, tal com va advertir La Cotorra fa una semana, i vol posar solucions. Almenys les que, com aquesta, no costen diners.
La nostra - i més la vostra a través dels comentaris- petició de neteja i poda dels datils s’està complint. I arriba bé, en bon moment, perquè és ara quan maduren i deixen el terra fet un xapapote, i més en un dia com el d’avui en que hem vist de nou la pluja aparéixer.
Ara cal que continuen per les palmeres de la carretera perquè en alguns llocs (foto 2) el “pegomàs” és de por.
Un poc més complicat perquè són més altes, les palmeres, però esperem que això no siga cap excusa i , si el partit que governa a Tavernes no pot netejar tots els dàtils, almenys que netege els que ens embruten les vies públiques valleres.

3 comentaris:

La veina enfadada. ha dit...

Mira la veina de nou. M'alegre per haver arreglat el tema dels datils que poden ser mes perillosos que le vergonya de les brosses del cuartel. ja que alli et pots esvarar. pero igual que l'ajuntament ha netejat el brossegal de davant del cuartel i dels columpios, que mane netejar el cuatel. Hui n'hi ha una grua, pero nomes per alçar una paret. Hem dieun que falten dependències per poder-lo inaugurar i el dia tots sants va a estar aixina. Cotorra no hi ha dret, posau en lletres grans.

Rabosa ha dit...

Heu passat per baix de l'olivera que hi ha en l'encreuament entre el Passeig Colon, Metge Paco Valiente, i l'Avinguda de les Corts Valencianes? Per a més dades és just davant d'on munten la carpa de festes.
Si heu passat per allí, potser us preguntareu per què no netegen les ditxoses olivetes que cauen a tothora. Sembla que els agranadors no arriben a aquesta zona del poble , fa setmanes que allò va empastifant-se més i més.
Cotorra, ja que toques el tema de la brutícia que deixen els dàtils, per favor, si pot ser, fes-te'n ressò també d'aquest tema.

al tio de la vara ha dit...

aixo de que les palmeres de la carretera son mes altes depen,la de la porta de orang dels movils el dia que un peato es traga un ull o els dos si decas,deu no vuiga dexara de ser alta.