L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 d’octubre del 2009

La Policia Local estrena vehicles


Hem vist avui pels carrers de Tavernes els vehicles nous de la Policia Local. Els nous Nissan s’han estrenat en un dia tan assenyalat com el del mercat, el dijous, i res… que els agents se’ls disfruten en salut, sense accidents i problemes de cap classe ( I ho diguem sense irònies, amb tots els millors desitjos als agents de l’equip de La Cotorra) i que els servesca per a millorar el servei i la seguretat veïnal.
Suposem que donada la situación económica municipal no els hauran comprat i el sistema usat per a finançar-los será l’habitual del renting, però això no ho sabem cert.
De tota manera, enhorabona i bons serveis a la ciutadania!!