L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 d’octubre del 2009

Quan acaben el centre de salut?


Els usuaris del Centre de Salut de Tavernes están bastant preocupats per la situació que viuen arran de les obres que es fan a les dependències. Les obres fan que alguns serveis sanitaris compartesquen el lloc habitual de les consultes amb serveis molt diversos i altres especialitats han vist com part de les seues depèndencies destinades a consultes o altres actes mèdics han estat ocupats amb arxius o com a magatzems. En alguns casos, els malalts arriben a ser atesos en passadissos on s’han posat els equips, per exemple de rehabilitació, o en altres llocs no massa adequats. En aquestes circumstàncies hi ha actes mèdics que perden la privacitat o intimitat que necessiten.
La situació és tercermundista en aquests moments per les obres, encara que de cara als pacient la sensació que es dona i que es transmet és de total normalitat i que tot es bonic i tot va molt bé”, és el comentari d'algun professional del centre, quan la realitat és molt diferent.
Tot el món comprén que les obres porten aquesta servitud, i el comparen amb la situació de qualsevol familia que visquera en casa mentre fa obres i reformes generals.
Tot el món sap que ha de suportar molèsties, però els que hi treballen no tenen massa clar que unes obres que pressuposadament havien d'acabar el passat mes de juny, van tan endarrerides que no està massa clara ni la data d’acabament.
La Cotorra opina que hauria de ser el contrari, posar tots els mitjans per intentar acabar les obres quan abans millor per donar un bon servei i evitar molesties i problemas tant als professionals com usuaris