L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 d’octubre del 2009

Què s'ha fet de la subvenció?


La Cotorrra va denunciar fa uns dies la falta de neteja del riu Vaca, tot ple de canyes i malesa, i amb evident perill de taponaments si venien fortes pluges.
La contestació a la denuncia de la Cotorra va vindre fa uns dies en la premsa comarcal tant de part de l’alcalde valler, Manolo Vidal, com del responsable de la regidoria d’Agricultura, el senyor Mario Enguix, que s’espolsaven la responsabilitat i ho deixaven tot per a la Confederació.
Com que les coses de vegades no son com semblen, o si voleu, memòria o cames, us deixem aquest enllaç perquè pensem que deixa clar algunes coses:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090730/safor/tavernes-recibe-euros-para-20090730.html

I nosaltres preguntem: Què s’ha fet de la subvenció? En què s'han dedicat els 139.987 euros que parla Las Provincias per a netejar el riu, entre altres? Atenció: Ho diu Las Provincias, i a partir de la nota oficial de l'ajuntament.

6 comentaris:

PP Tavernes de la Valldigna ha dit...

Molt bé Cotorra.
Així ha d'informar-se. Amb dades.

Enhorabona.

Un blogger pepero.

falcó ha dit...

Bona pregunta Cotorra, encara que puga semblar innocent és molt irònica. Què creus haurà passat amb la subvenció? Els diners per on passen, mullen (banyen), i no sempre passen per on toca.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No podem creure res ni dir res sense dades ni papers.
I de veritat, no pensem que ningú haja fet caixa. Simplement que es pensa fer una cosa i se'n fa després una altra.
Així i com exemple, l'estiu passat hi havia gent "del paro" dedicada al Lago Azul, netejant, regant, etc. ( per evitar una altra epidèmia i adéu oques??) quan potser - i diguem, potser- fóra més un treball de FCC.
I el riu es degué quedar al tall...

Valler ha dit...

Aci caldria demanar responsabilitats a l'alcalde i a Mario Enguix.

Van utilitzar als seus "voceros" per llevar-se les puses de damunt i dir que no era culpa de l'Ajuntament que no estiguera net el riu.

I resulta que tenien una subvenció, que s'ha perdut pel camí.

Què ha passat amb eixos diners? En què s'han gastat?

Per cert, el publi-reportatge sobre el "pixat" del Levante de l'altre dia era vergonyós. Sergio com se't veu el "plumero"!!!

Això no és periodisme!!

Pep de l'horta ha dit...

I mes vergonyos que als dos dies mos tornen a eixir els matexos en el diari diguent que no pasa res, que hu tenim superat i tot va be. I clar que no pasa res si no ha plogut com atres anys.
I a vore si la gent de l'AVA ja mira a qui deu de mirar i demana responsabilitat per tan mal com anem els llauraors a la Conselleria de Agricultura de la Generalitat que son qui tenen les competencies i sera per fer algo, o no?

un llauraor ha dit...

estic en el paro desde fa 3 mesos,per poc mes podria estar netejant la vaca,pero vec que no que seguisc en casa rascamme els...quea suvencions.