L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 16 d’octubre del 2009

Qui vol olives xafades?


Rabosa ens ha dit: “Heu passat per baix de l'olivera que hi ha en l'encreuament entre el Passeig Colon, Metge Paco Valiente, i l'Avinguda de les Corts Valencianes? Per a més dades és just davant d'on munten la carpa de festes.
Si heu passat per allí, potser us preguntareu per què no netegen les ditxoses olivetes que cauen a tothora. Sembla que els agranadors no arriben a aquesta zona del poble , fa setmanes que allò va empastifant-se més i més.
Cotorra, ja que toques el tema de la brutícia que deixen els dàtils, per favor, si pot ser, fes-te'n ressò també d'aquest tema”
.

Ens en fem ressó. I com que una imatge val més que un milió de paraules, us en posem unes quantes d’avui mateix. Amb pluja i tot. I no es penseu que hi ha prop una fàbrica d’olives xafades. D’acord? Diriem millor que, a qui correspon, no ha fet els deures…

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues si vais un poco mas adelante hacia el campo de futbol donde se manta la carpa pues vereis mas el asunto de las aceitunas pues es vergonzoso el olivo que hay en la misma esquina que por cierto se ve que los de FFC no saben que exsiste sera tambien que tu cotorra tambien lo vieses . un forastero gracias

Anònim ha dit...

crec que per el temporal que ha fet aquesta nit, no hi han quasi res en terra, no has exagerat un poquet mes del compte.

Toni ha dit...

El debat pense que no és si n'hi ha moltes o poques, sino les que n'hi ha, per què i des de quan i no es escusa que hui plou, per què no les netegen. Si fan alguna coseta són llevar quatre papers del carrer i para de comptar.
Ací on vivim no es el centre del poble, i es nota.

Rabosa ha dit...

Per al segon anònim:
Si penses que hem exagerat, és que no passes molt sovint per ahí. Si ara et sembla que no està del tot brut és perquè la intensa pluja ho ha rentat un poc.
No sigues tan descregut, sols intenta passar per la zona anant a per un passeget... i vés amb compte no xafes alguna oliveta i et pegues una bona culada!

Per cert, moltes gràcies Cotorra!

Un de la vall ha dit...

Crec que es lo que diu toni el cas no es si poques o moltes sino perque no pasen per totels puestos y no soles peraon pasen els de la ayuntament pues si pegarem una volteta pel poble voriem lo que estem digen en este tema que faria falta comentarlo mes pues cuant es parla en este foro es solusionen algunes coses anim cotorra que anem fent pel poble

al tio de la vara ha dit...

pues pujeusen del carrer san roc per amunt i sabreu si allo es tavernes o es un altre poble,no es que no hiaguen datils ni olives xafaes ni per xafar,es que els pasos cebres son inesistens per el qui no sap que son alli,deu fer decades que no els repinten.

Anònim ha dit...

cotorra heu vist com han solucionat els problemes d'asfaltament darrere la casa de la cultura?

salutacions