L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 3 de novembre del 2009

El pare d'Antonio Clemente és enterrat a Tavernes

Avui dimarts era el soterramnet del pare del diputat autonòmic Antonio Clemente elegit, el mateix dia que moria son pare, com a secretari general del PPCV. El pare va ser soterrat junt a la seua dona al cementeri del nostre poble. Es tancà al trànsit al carrer Sant Agustí i hi havia presencia de municipals després d'anunciar-se que vindrien autoritats, com va ser el cas del vicepresident de la Generalitat Juan Cotino, que anava amb l'home fort del PP en aquesta darrera remodelació, Rafael Blasco. Junt a Salvador Enguix, Arturo Torro i l'alcalde de Tavernes.
El moment més esperat era l'arribada de Ricardo Costa, l'anterior secretari general, fet fora del PP, seguint la manera que,per ara, tenen els populars d'arregalar el cas de la trama Gurtel. La veritat es que puja a la carrera les escales, demostrant estar en forma, no sabem si també en el partit.
Els periodistes del Levante se'ls escapava la fotografia del dia, pero podem dir que a partir d'aquest moment començaren a fer fotos a tothom. En fi, exceptuant el president Camps estava la plana major de l'actual regenerat PP

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no conec de res a aquest home i no tinc res en contra d'ell, però em pregunte jo:

Perquè ahir per la vesprada anaven els agranadors "astall" netejant la brutícia dels carrers de l'església i la barca abans que passara l'enterro?

Tan gran personalitat era aquest home que es mereix un tracte especial per al seu enterro que els demés habitants de Tavernes no es mereixen?

Això em sembla una poca vergonya!!

Anònim ha dit...

arreglo es el burro fan la reata.perque es va tancar tot el passeig quant es va casar l´anterior alcalde? aixina funciona tot.

Anònim ha dit...

I ahir tot el dia i hui tot el mati els treballadors de l'ajuntament ab els seus cotxes montant i desmontant tinglaos de ball. I sense fer el treball del poble. Qui paga això? El PP o Sona la Dipu?

vallero ha dit...

Aixo eu pague jo.

Un atre vallero ha dit...

¿I no el rei moro de Alcoi? Va un poquiu de humor.

vallero ha dit...

NOO no soc el rei moro no,pero aixo eu pague jo, i tu i falco i segrentana i la cotorra.etccc.. o no? An molt, molt de humor pero es aixina.

Anònim ha dit...

ni respeto hay por los difuntos, a usted que mas le da..se fijan en unas cosas que no tienen importancia, mientras que en otras.
un poco de seriedad