L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 17 de novembre del 2009

L'ajuntament continua la poda de dàtils.

Ahir dilluns rebíem la denuncia d'uns veïns de la carretera, en concret dels que viuen a la banda dita del sol, sobre el pegomàs i negror del dàtils i sobretot del perill dels que hi ha davant dels passos de vianants. Ens deien en el seu correu que ja hi havia relliscat gent i havia caigut a terra i es preguntaven quan pensava l'ajuntament solucionar eixe problemeta.
Encara que és un tema del qual ja hem parlat en diverses ocasions, anàvem a publicar-ho avui però no ens han donat temps. Casualitat. Avui hem comprovat com un braç articulat està podant les palmeres d'eixe costat, les més altes de la carretera.
Ja portem vora un mes des què es podaren les altres. Seria bo planificar-ho tot al mateix temps i a l'any que ve per setembre, tallar els dàtils. Ens evitarem perills i pegomasos en la vorera.
Al igual que hem censurat la falta d'atenció, ara només ens queda per dir que l'ajuntament ha donat una solució. Un poc tard si voleu, però solució perquè dàtils encara en quedaven i en queien.