L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de novembre del 2009

Les marquesines no protegeixen del vent ni pluja


La marquesina de l’autobús instal·lada davant del Bar Avenida fa ben poc de protecció, per no dir que no protegeix res.
Almenys és la valoració i queixa que ens ha arribat aquests dies de vent d’unes usuaries i ens han demanat que traslladarem a l’ajuntament la petició de posar a ambdós costats del sostre uns panels de material transparent perquè tape i protegesca del vent als usuaris que esperen l’autobús. També ens han dit que s’hauria de mirar alguna cosa perquè quan plou es mulla tota la gent. ¿Més gran la volada del sostre, més gran la mateixa marquesina…? diguem nosaltres.
Nosaltres ja hem acomplit. Ja està dit. Realment pensem que calen uns bons llocs d’espera, tant a la ciutat com a la platja, però com que això seria demanar peres a un garrofer amb la situació econòmica municipal…. almenys que milloren el que hi ha. I és que mirant-la... si sembla una marquesina dels anys 70!!