L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de novembre del 2009

Rus critica als alcaldes amb projectes dificils de mantindre


El president de la Diputació i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus critica els alcaldes que fan projectes inviables en el municipis. Ho podeu llegir en

http://www.levante-emv.com/comarcas/2009/11/15/municipios-abogan-mancomunarse--optimizar-servicios-obras/651553.html

La alcaldesa de Alzira, Elena Bastidas (PP), ha manifestat el seu recolzament a les paraules de Rus que criticaven els alcaldes que creen serveis e instal·lacions com piscines cobertes, pavellons i polisportius que després no es poden mantener econòmicament.
I tot això ens recorda que a Tavernes tenim el cas de la piscina coberta on cal recordar que la gestió de l’empresa privada està prevista per 40 anys, però tots els anys en què acabe amb números rojos, o siga tinga dèficit, eixe dèficit el pagarà l’ajuntament, és a dir, el poble. L'empresa concessionària mai perdrà i només podrà tindre guanys. Com tampoc ha perdut l'empresa de l’aparcament, de 40 anys a 60 d'explotació.
Cal també recordar que l’obra i l’explotació se li va adjudicar a una UTE (Unió Temporal d’Empreses), que precisament va ser l’oferta pitjor valorada pels tècnics municipals. Només dir que en l'informe econòmico-financer, la Intervenció Municipal l’havia valorada la seua oferta amb un 0 (zero).
A pesar d’això, el PP de Tavernes amb l’alcalde al front li va donar la concessió. No sabem el que diria Rus sobre això.