L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 de novembre del 2009

Tavernes perd 3'5 milions d'euros

Si amics i amigues, Tavernes ha perdut 3’5 milions d’euros. Són els que la Generalitat havia consignats enguany per a fer la ronda de circumval·lació, les obres de la qual no s’han iniciat.
I ara hem pogut llegir que la Generalitat ha abaixat la consignació per al 2010 i nomes li ha dedicat 42.000 euros. Això vol dir que ens despedim de la ronda per uns quants anys més.
Ara pot ser es comprenga perquè es va reasfaltar la carretera i es va fer amb material anti-soroll. Bona mesura, no anem a dir que no, però simplement un pedàs – Ai, Tavernes, el poble dels pedassos en infrastructures i demés instal·lacions!!- davant la gran necessitat de la localitat.
No tenim res que ens ho confirme ni tampoc que ens ho negue, però tot apunta a que fins que les obres del riu Vaca i la seua canalització, etc no estiguen acabades, de circumval·lació res de res.