L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 11 de novembre del 2009

Taxa única i igual de fem per a vivendes, comerços i activitats de Tavernes


El grup municipal del Bloc ens ha enviat, com a la resta de mitjans de comunicació, el següent comunicat per a la publicació.

El Bloc sempre ha defensat la pràctica de polítiques medioambientals i sostenibiltat de l’entorn. Per això, no compartim la modificació de la taxa de gestió de residus urbans proposada pel govern del PP perquè estableix una “taxa fixa”, única i igual per unitat d’habitatge i locals sense tenir en compte el tipus de d’activitat que s’hi desenvolupa. També vol mostrar la seua preocupació perquè tot i la seua aprovació en el ple passat encara no està clar els preus que s’han de pagar.
El Bloc vol manifestar que a hores d’ara, desconeixem quin va a ser el cost per a la ciutadania de la part gestionada pel Consorci i per tant no sabem si al final pagarem el mateix o més per la prestació del mateix servei que al 2009. El Bloc recorda que si ens hem de basar en els preus en augment aprovats per Diputació la taxa pot tindre una pujada en el 2010 fins el 40%.
La resolució aprovada pel govern municipal del PP d’establir una “taxa fixa”, única i igual per unitat d’habitatge i per als locals on s’exercesquen tasques de qualsevol activitat considerem que dificulta el correcte desenvolupament de polítiques mediambientals i de sostenibilitat de l’entorn, en base sempre del criteri que “Qui més embrute, més pague”.
El Bloc considera que la qüestió “¿Quin serà el preu a pagar? hauria d’haver estat valorada pel govern municipal del PP i haver tingut tots els números clars abans de ser aprovada la taxa al ple davant la situació de crisis de les famílies. En el ple de novembre ens trobarem en la sorpresa de què les nostre preguntes es quedaren sense respostes clares i concretes.


Nosaltres deduïm, amics dels Bloc, que a l'any 2010 nova pujada de taxa. I més de l'IPC. Segur.