L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de desembre del 2009

Contra inundació de camins, neteja de vores i desaigües


Ens escriu un lector (lacotorradelavall@gmail.com) i ens envia una foto d’aquest mateix matí quan tornava de vore les seues terres. Ens comenta que sempre que cauen quatre gotes el Camí de Gandia s’ompli d’aigua. I ens diu que no cal que en caiga molta, només amb poc el camí hi ha poc i es fa intransitable.

¿La culpa? Segons els nostre comunicant els desaigües de les vores del camí han desaparegut en alguns casos tapats per la terra i l’asfaltat i en altres están completament tapats de brutícia i no corre l’aigua. I recorda que això no és d’enguany ni de l’any passat sinó d’anys.

Al temps, ens demana que preguntem – suposem que será al responsable d’agricultura- quan pensen fer una bona neteja dels marges del camí i dels desaigües per evitar que s’ompliga tant el Camí de Gandia com el de l’Hort d’Herrera i així no caldrà que cada volta que plou vagen els empleats municipals a tallar-los. Queda per tant preguntat, però segur que no ens contesta.
I acaba dient-nos que els camins están majorment un desastre i com ha canviat la situació i el manteniment des de fa 10 ó 12 anys. I preguntem ¿Serà per culpa de Zapatero?