L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de desembre del 2009

Malbaratar 800.000 € per a "AGUA Y PROGRESO" mentre s'ignora els regants i el camp valencià

Remés pel grup municipal del Bloc de Tavernes
El PP ha tornat a fer ús de la seua majoria a les Corts Valencianes per mantidre els “xiringuitos” de col·locació dels seus militants i s’ha oposat a llevar la desorbitada subvenció de més de 800.000 euros que té destinada en els pressupostos del 2010 per a la Fundación Agua y Progreso. El BLOC, mitjançant el grup parlamentari Compromís, ha presentat esmenes perquè eixos diners foren destinats a les comunitats de regants, séquies, pous i entitats relacionades amb el camp i el reg i no a una fundació polititzada, però el PP ha votat en contra.
La mà dreta de Rus, Vicente Parra, ha estat l’encarregat de defensar la postura del PP que manté, en temps de crisi, una subvenció de més de 800.000 euros per a una Fundació. El secretari general del BLOC, Enric Morera, ha declarat que la postura “demostra la vertadera cara del PP, que parla molt dels desocupats, de la crisi i de Zapatero, però a l’hora de la veritat continua desviant diners als seus pessebres on està la seua gent treballant”.
El BLOC ha lamentat la desestimació de les esmenes de Compromís, perquè, segons Morera, “proposaven donar diners d’una partida d’aigua per als que més saben d’això, que són els llauradors i els regants, però han primat els interessos partidistes del PP front a la realitat del nostre país”.