L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de desembre del 2009

Un beso i una flor: Penúltim

Els nostre comentarista musical, sempre tant atent i ràpid, ens diu:

Amb tota sinceritat el format no era gens dolent. Ahir varem assitir a un programa únic, molt lent d'inici pel senzill raonament de que es feren moltes cridades telefòniques, i nosaltres varem participar. La formula pot ser vàlida si lleven la lentitut de començament.
Els reptes finals foren apoteòics. Varen enfrontar els amics amb els amics de grup, amb una situació d'estrés assombrosa.Evidentment el presentador, Bertin, li tornava a donar una marxa de continuitat al progama, i varen incorporar a l'anterior presentador per a parlar en valencià. Alguna cosa hem aconseguit. La missió del segon presentador era tranquilitzar als concursants quan acabaven acomiadats. Eixa funció la va fer molt bé el presentador valencià. Però Bertin, que va començar cantant com si fos un ocncursant més i haguera estat formidable conéixer la opinió de Ximo Baio sobre l'actuació del presentador cantant, ja que foren els membres del jurat molt bèvols a l'hora de jutjar les actuacions.
Foren molt altes, i hagueren de recórrer als deus per marcar les diferències, i com no podia ser d'altra manera, Patricia i Ivan foren els màxims puntuats amb trenta punts. Magnífic el nostre Ivan, en el sentit de com ha sabut aguantar el purgatori que l'havien portat els anteriors reptes. Perdia i callava, no canviava el seu estil que per a mi l'ha portat a quasi ser un ganyador real ja. Un altre gest important fou el de Shaina cap a Vero, quan al final d'haver arribat Vero a la final i haver eliminat a Raul i Francisco, per a mi , a nivell artisitic ben guanyat, li va oferir la mà perquè anara al grup de les tres dones que formaven el grup del Bes. Un gest que l'honra com a persona. D'aquestos gestos, si no precisament amb Vero, si n'ha tingut i molts el nostre paisà Ivan, podem dir que ha deixat el pavelló alt, podem estar contents.
El resultat ja el sabeu, tres tios molt integrats amb l'equip Flor, tres amics a pegar-se en el que ve pero sense fer-se mal, i tres dones a l'equip Bes que el valor diferencial de mala li la fan fer a Vero.
El programa es va allargar molt inclús el presentador ho va reconeixer, però hem de dir els que varem aguantar fins a les dos del matí, que ens anarem contents a dormir. Coses de la tele.

Per cert, es va cantar una en valencià. Francisco cantant l'himne de Valencia en una presentació fallera. Pot ser que la final siga una cançò en valencià? Cotorra el que hem d'admetre és que al programa ja hi ha dos llengües, tot i que millor l'anterior programa. Vinga Bertin ficat malalt, pero sense que siga res greu, sols per sentir més valencià. Per cert que Ivan i familia ja el parlen sense complexes impositius. Bé Ivan, per a aquest comentarista amb eixa cançò donat per guanyador, ara a gaudir del darrer programa..