L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de febrer del 2010

Activitats del Grup Muntanya Valldigna


Remés pel Grup de Muntanya Valldigna

Ahir diumenge organitzat pel Grup Muntanya Valldigna i el Grup de Muntanya Viarany, es van celebrar activitats en agraïment a tots els voluntaris que van participar en l'organització del XXXIIIé APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS, celebrat en la Valldigna els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre del 2009, en els poblacions de Benifairó de la Valldigna i Simat de la Valldigna.
Els mes de 50 voluntaris que han assistit a l'acte, han pogut gaudir al matí d'una bonica excursió per la Serra del Toro, ascendint al seu cim el Mirador de 590 metres d'altitud, des d'on es té unes vistes excel·lents i panoràmiques de la Valldigna.
Després de l'excursió els voluntaris i membres de l'organització, tenien preparat una dinar al trinquet de Simat de la Valldigna, on s'hi va haver parlaments per part del els dos grups excursionistes organitzadors, agraint la gran labor que van realitzar tots els voluntaris, que sense ells no s'haguera pogut realitzar l'activitat, alhora que es van repartir obsequis a tots els voluntaris assistents.

2 comentaris:

falcó ha dit...

Merescuda trobada!

Torne a felicitar-vos per l'organització de l'aplec i animar-vos a seguir, malgrat els entrebancs i crítiques. Més gent així la manca a aquest país.

gmv ha dit...

t'agraïm la teua felicitació i això es encoratja per a seguir este camí, no et pots imaginar els entropessons que hem trobat per a realitzar esta activitat.