L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de febrer del 2010

Això a Benifairò no passa


Ni a Benifairó ni a altres pobles/ciutats que han pres la decisió de soterrar els contenidors.
Ací en La Cotorra ens hem fet ressò de les queixes d'alguns veïns després d'haver comprovat com els contenidors de fem, amb rodes i sense fixació, han estat empentats pel vent fins a colpejar i fer desperfectes en els seus cotxes.
És un mal general que hi ha per tot el poble, i en dies de fort vent, com avui mateix, és prou normal vore com els contenidors "naveguen" pel mig d'algun carrer amb el perill que suposa. La foto és prou il·lustrativa.
Mentres tant, ací a Tavernes, el nostre govern municipal ni ha arribat a plantejar-se la possibilitat de soterrar els contenidors de fem i reciclatge, com sí que ha fet el poble veí. I no serà perquè ni li ho varen proposar els xicots del Bloc dins de les obres a fer en els Plans E, més coneguts com a Plan Zapatero.
Però a Tavernes les preferències i prioritats eren fer i desfer voreres i posar cossiols amb palmeres per la platja, entre altres.

2 comentaris:

foraster ha dit...

Quan des de la Cotorra de la Vall denunciaveu, l'estiu passat, l'acumulació de fem als voltants dels contenidors a la platja, jo vaig dir ja que el problema no era sols de poca o mala educació dels ciutadans sinó més bé, per manca de possibilitats i recursos i em vaig referir a les obres del Plan E les quals, haurien pogut servir també per a fer contenidors soterrats, posant com a exemple poblacions més menudes que Tavernes com el cas Bednifairó.

Per una m'entra i per l'altra em surt.
Digues el què vulgues, que jo faré el que voldré

Anònim ha dit...

En Benifairo tenim part del poble amb contenidors tombats, i un bon grapat de rates i mals olors, que es part del que provoquen els contenidors soterrat. Aixo si el mes probable es que aquest comentari no el puga llegir ningu