L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 19 de febrer del 2010

II Cicle Cultural socialista


Els Joves Socialistes i el PSPV de Tavernes organitzem el II Cicle Cultural que ha començat aquesta vesprada amb una Xarla-Debat, sobre la nova Llei Orgánica de Salut Sexual i Reproductiva i la Interrupció Voluntaria del Embaràs, pendent de ratificació al Senat.
Els actes continuaran a partir d'ara i fins el pròxim més com podeu vore al cartell. Si feu clic al damunt, el podreu vore més gran

2 comentaris:

Veïneta ha dit...

Des de l'humilitat i l'admiració pels qui feu La Cotorra, així com per qualsevol iniciativa cultural, m'agradaria fer-vos un parell de suggerències (si no voleu penjar aquest comentari no cal que ho feu) als qui han fet el cartell del II Cicle Cultural: feu-vos revisar l'ortografia per algun especialista abans d'editar-los, els "a càrreg de" que hi heu posat, vam amb c (càrrec). I per a qui ha redactat l'article "Xarla" en valencià es diu "Xarrada".
M'encanta veure publicacions com aquesta que es fan en valencià, però si es poden fer respectant al màxim la llengua, millor que millor.
Una abraçada

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres no som els autors del cartell, com pensem hauràs deduït.
Simplement ens hem limitat a reproduir-lo.
De totes maneres, t'agraïm els suggeriments en nom dels autors, en aquest cas el PSOE.