L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de febrer del 2010

Informe de l'ajuntament sobre actuacions municipals en l'afer de fums i olors d'Asfaltos Chova


La Cotorra s'ha fet ressò del problema de fums i olors derivats de la producció industrial d'Asfaltos Chova. Comentarem en el seu moment les queixes veïnals, l'arreplegada de firmes, les opinions dels treballadors i informavem també del que es va parlar sobre el tema als plens de l'ajuntament.

L'alcalde de Tavernes, Manuel Vidal, ha fet arribar a la persona que encapçala l'arreplegada de firmes quines han estat les actuacions municipals, detallades i explicades, amb el prec "que faça arribar als veïns" que es varen sumar a l'escrit la resposta municipal i ens han demanat que les publiquem ací per tal d'atendre millor la petició de l'alcaldia i informar també als ciutadans i ciutadanes en general.

Com sempre, per llegir sense problemes feu clic damunt la fotografia de l'informe municipal.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

SERIA MOLT INTERESSANT QUE ES PUBLICAREN ELS RESULTATS DELS ANÀLISI DE LES SUBSTANCIES EMESES PER ASFALTOS XOVA, EIXOS VALORS QUE SON DINS DE LA NORMALITAT I PER BAIX DEL QUE PERMETEN LES NORMES.

LA PUDOR ÉS ORIGINADA PER UN PRODUCTE VOLÀTIL, QUIN?

Peter Griffin ha dit...

Hi han basicament dos productes volàtils, el primer es "alquitrà" que estem farts de vore als paquets de tabac que es un producte cancerigen, l'altre producte volàtil, es el gas-oil que es fa servir per a calfar el quitrà.

Jo personalment crec que desodoritzar les emisions no es el mes important, al meu parer es com el que fa dos setmanes que no es dutxa i es tira dos litres de colonia per "desodoritzar-se", el que ha de fer es dutxar-se, No? Osiga filtrar i depurar les emisions, no enmascarar-les que es el que estan fent.

Denuncia al seprona, i a la fiscalia de medi ambient, ells s'encarregaran de fer les analisis i les medicions pertinents.

Al final, tot quedarà igual, i este estiu, tornarem a patir calor per no obrir les finestres i tragar-nos la pudor de quitrà.

Natura ha dit...

Es lamentable que a Tavernes no es puga dormir per la nit degut al vomitiu olor que despren aquesta fábrica maleida. Es lamentable que a Tavernes tingam semejants politics que no es preocupen pel benestar dels ciudatans. I es lamentable que existixquen persones tan roïnes com els propietaris d´aquesta empresa que em fan pensar que res els importa la vida dels Vallers, i sols els seus diners. No m´importa en absolut els papers del senyor alcalde, senyor per dir-li algo, dient que complixen la llei, bla bla bla, a mi el únic que m´importa es que pugam descansar per les nits, i si pot ser amb la finestra oberta, pero aço pot ser ja demanar massa en una ciutat com Tavernes. Este tema l´hauría de parar algú, i en cas de que no hi haga ninguna autoritat amb un mínim de decencia i responsabilitat,hauríem de ser els propis ciudatans els que ens deuríem de movilizar.