L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de febrer del 2010

Les obres als carrers: paciència per millorar


Els veïns dels carrers Teodor Llorente, Sant Agustí i Sant Roc diuen que es troben en una situació molt complicada per poder aparcar. Els comerciants dels carrers diuen també que els està afectant als comerços i per l'estil opinen les empreses allí instal.lades.
Cal tindre tots un poc de paciència perquè les obres cal patir-les primer per poder gaudir-les després. No obstant, caldria tindre una miqueta de mirament amb aquestes persones, que ja fan prou si es guanyen el pa de cada dia en temps tan dificils amb els seus negocis i tendes. Així, ens comenten que s'hauria de facilitar uns millors accessos mentre duren les obres. Queda dit. I ho repetim: paciència.