L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 2 de febrer del 2010

Més sobre l'IES Jaume II el Just

1º ACTE:
El ple d’ahir va aprovar una moció conjunta de tots els grups que demana a la Conselleria d’Educació que comence immediatament el projecte de remodelació integral de les intal·lacions de l’IES Jaume II EL JUST o d’una nova construcció per tal d’aconseguir un edifici amb dignitat perquè l’alumnat de la Valldigna puga estudiar amb la suficient garantía en quant (sic) a seguretat, higiene i qualitat.
La proposta de fer la moció va eixir del PSOE i per tal que fora asumida per tots com a pròpia el PP va demanar eliminar la paraula “exigir” a la Conselleria d’Educació i substituir-la per “demanar”, així com que s’afegira que el ple recolza les gestions fetes per l’alcalde i el regidor d’educació. I així es va aprovar.

No volem ser “Cotorra de mal averany” però cal recordar que d’il·lusions també es pot viure. Ho diguem per això de què “commence immediatament”. Tranquils. ¡Que es remodelarà l’IES, això és segur! ¿Què serà prompte? Això son figues d’un altre paner. ¿¿Deu, quinze… anys més?? ¿I n'hi haurà diners?

2n ACTE
El podem llegir a la premsa. El LEVANTE d’avui porta unes manifestacions del regidor d’educació de Tavernes, señor Ribis, que semblen més la resposta al nostre article de divendres que podeu repassar ací

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/01/ens-temem-un-retard-en-la-reforma-de.html

Al diari podeu llegir que davant la necessitat de la reforma de l’IES la Conselleria s’ha compromés a posar-se en la tasca (Res de nou, això ja ho ve dient de fa uns quants anys); que en unes setmanes vindran tècnics per a fer l’informe i decidir si el remodelen o el fan de nou (fa uns anys, i es va remarcar en época electoral, també vingueren els tècnics i gent de Conselleria i es van comprometre a una reforma inmediata que ningú no ha vist). També s’indica que els alumnes hauran de reallotjar-se en aules prefabricades, eufemisme on cal entendre barracons, i que la cosa no será imminent que els tràmits ocupen molt de temps.
O siga, res de nou sota el sol.