L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 23 de febrer del 2010

Torna i volta... de nou els fanals sense llum.

Un dels nostres lectors, ens diu el següent:

“Cotorra, torne a demanar-te que faces públic que la farola del carrer Llevant número 14 no funciona des de fa mes de sis mesos. Tot el sector d'enfront de l’antic bar Vidal - ara Llevant- està fosc com la gola d'un llop.
També ha començat a apagar-se i encendre's la farola situada al carrer Ràfol numero 41, enfront de TNT. El veïnat del carrer Llevant està què…fa molt de temps que ve demanant la reparació.
El que més molesta es quan la farola està apagant-se i encenent-se, com es el cas del carrer Rafol. Mireu si podeu fer alguna cosa”.

L’única cosa que podem fer, amic, és el de sempre: publicar-ho. I esperar que els responsables facen cas i ho solucionen, al cap i a la fi…. ¿No era solucions el que oferien al programa electoral?

1 comentari:

Un valler a fosques ha dit...

Estimats veïns del carrer llevant, tranquils que no sou els únics que esteu en eixa situació.

Al carrer Camí de la Dula, en el tram de carrer on està Mercadona, a la banda on està dit supermercat, de tres faroles que hi hà, dos no funcionen des de ja fa molt de temps... i si en un lloc tan transitat com eixe no han sigut per a reparar-les, imagineu-vos com estarà la resta del poble (sols heu d'eixir a passejar de nit i voreu).

Tal vegada l'Ajuntament el que vullga siga rebaixar la factura de la llum...