L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 4 de febrer del 2010

Un gèixer al carrer Sant Agustí


Només ens faltava això! Un gèiser enmig del Carrer Sant Agustí! El senyor Camps demanant “agua para todos” i nyàs!! a Tavernes trenquem les canonades per un no res i en llancem a perdre tota la que volem i més!
I és que no escarmentem. Carrer o vorera que alcem... forat o reventó a la xarxa d’aigua potable! Amb tant poc que costa: Primer, anar espai i segon, tindre localitzades les canonades, encara que siga marcades en el plànol, abans de començar les obres.
I damunt els veïns enfadats. Ens han contat que ningú els havia avisat de les obres, que no han contat amb ells per a res i fins i tot ens han dit que els comerços reberen els darrers dies de mes la notificació de les obres. Aquests veïns és que són de queixons!

I què fem del gèiser? I si deixem sense arreglar el reventó, posem una font al voltant i el convertim en una atracció turística?