L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 de febrer del 2010

Una imatge... val com mil paraules.


Una imatge val més que mil paraules. Deixarem que parlen les imatges. És la situació actual, a dia d’avui, de les obres de l’IES La Valldigna. Ens diuen que ha d’estar en funcionament el pròxim curs. Ens estalviem les valoracions.
Només dir que al darrer Consell Escolar Municipal es va parlar de procedir al trasllat a Nadal del 2010. Ens diuen que eixes són les previsions oficials. ¿Arribarem a hora, mirant com estan les obres i que, després, caldrà completar, omplir el centre de dotació (taules, mobiliari, laboratori, gimnàs, etc, etc)?
Podeu vore més gran les fotos, si feu clic al damunt.

1 comentari:

falcó ha dit...

De veritat sou inconformats i punyents. A setembre tots a l'institut nou (els de Tavernes perquè els de Benifairó i Simat aniran al vell). Que no sabeu que a l'estiu, quan les empreses constructores acaben alguns dels projectes en marxa a altres llocs, desembarcaran a Tavernes una llau d'operaris què, treballant nit i dia, deixaran enllestit el centre per a l'inici de curs? Sou malpensants!