L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 10 de març del 2010

ARTICLE D'OPINIÓ

Hola Cotorra!

T'escric en nom del veïnat dels carreres Paco Valiente i final del Passeig Colon. Com demanaves, t'envie adjunta una fotocòpia del meu DNI, però preferiria que publicares l'article en nom dels veïns, si és possible. Si no és així, no importa, però per favor, publica-ho aviat. Moltes gràcies!

M'adrece a tu per veure si pots publicar el que està ocorrent de nou a la zona de Vergeret.

Com bé saps, en festes del poble se'ns està muntant una carpa enorme davant les nostres vivendes per tal de fer els concerts de rock, les discoteques mòbils, etc,etc. Durant eixos dies de festes els veïns de la zona hem d'abandonar el nostre domicili per tal de poder descansar a les nits i també durant el dia (mentre es fan les proves de so ací no es pot viure). Ací tremola tot dins de casa i l'estat de nervis que podem arribar a tindre, t'assegure que és ben elevat ja que, si se t'ocorre baixar amb tota l'educació del món a demanar per favor que baixen un poc el volum, que ací vivim persones, encara se't burlen a la cara i li donen més canya, que estem en festes i tot val!
I on podem a anar a descansar per tal de poder gaudir les festes com qualsevol altra persona del poble...? Ah, això és problema teu, busca't la vida, o rebenta, si vols! Si ho comentes amb algú que no és de per ací et contesta "Doncs vés-te'n a la platja". On? A ta casa? Poca gent es solidaritza i et diu "Tens raó, ho deurien fer en un lloc on no es moleste a ningú"
Bé,ho suportarem, és una vegada a l'any. Com que semblem ciutadans de tercera, pagarem els nostres impostos i a l'hora de la veritat no podrem ni tan sols gaudir de la nostra casa els dies de festes.
Ara, a algú se li ocorre fer una festa privada d'algun pub. "On la farem? Al Vergeret, és clar. Allí viu poca gent i no es queixa ningú!" I de nou tenim l'Avinguda de les Corts Valencianes tallada, i els veïnets, que a ningú els importa un "pepino", que s'aguanten. Que ja n'estan acostumats. Açò és massa!
Però encara faltava la més grossa: arriben falles, cal muntar una carpa per a la festa conjunta que algunes falles han decidit organitzar des de fa algun temps. I on la farem? Al Vergeret, és clar.
És que a l'ajuntament li dóna igual la gent que vivim ací? Hem de sofrir les festes (dic sofrir,no gaudir com tothom) quan tenen al seu abast organitzar aquests tipus d'events en llocs on no molesten a ningú (polígon, camp de futbol que s'ha fet darrere l'Alfàndec...) Que conste que no estem proposant que s'elimine cap festa, simplement que es reubique.
Aquesta vegada ens n'hem cansat i hem dit PROU! Hem engegat una recollida de signatures per tal de demanar a l'ajuntament que canvie d'actitud, de lloc i, de passada, que ens deixe viure les nostres festes i tradicions com a ciutadans de primera.
Si no volies "caldo", tin-ne, tres tasses.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

RECORDEM QUE NO S'ADMETEN COMENTARIS SOBRE ELS ARTICLES D'OPINIÓ.