L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 13 de març del 2010

Comença la campanya electoral Municipals 2011

Avui, 13 de març, comença la campanya electoral de les municipals del 2011.
Almenys eixa és la impressió que dóna el PP – i ja hi ha gent de l’esport que s’ha dirigit a La Cotorra i així ho diu– en fer la inauguració de les pistes polisportives del Camp Municipal de Futbol. Unes pistes que no oblidem s’han construït amb els fons del Plan E de Zapatero (Gràcies, Zapatero) encara que ja s’ha tingut cura i molta pressa en retirar el cartell anunciador on diu clarament que ha finançat l’obra el Govern Central. I a qui li pique que es rasque!
A l’acte s’ha convidat a tots els clubs i entitats esportives locals i s’ha aprofitat la feliç circumstància ¡Oh, casualitat! de què estaran presents les falles, en celebrar activitats esportives, les finals de futbet, eixe dia i a eixa hora. ¡Oh, casualitat!.
Cal dir que l’oposició també ha estat informada perquè hi vaja, el mateix que el dilluns perquè la cosa no acaba ací. Ens conten que el dilluns, els presidents, falleres majors i Junta Local estan convidats a partir de les 9 del matí a fer una visita a les obres del Braç Treballador, Caserna de la Guardia Civil i futura piscina municipal. Si, la mateixa piscina que s’havia d’acabar l’octubre del 2009, segons resava el cartell posat en el futbol. Igual ens trobem amb la sorpresa que, a més d’explicar-nos el perquè de l’endarreriment, confirmen la data d’acabament
En fi, esperem que d’aci pocs dies el PP ens anuncie la represa de les obres del Parc del Cantalot, començades en la campanya electoral del 2007; l’aprovament del Conveni Previ del PGOU que facilitarà les construccions del PAI Bancaixa i l’inici de la ronda de circumval·lació. Encara que siga perquè ens il•lusionem i no perdam la confiança!