L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 12 de març del 2010

¿Es mou alguna cosa sobre el molí del Pla?


Un amic ens conta:


"Amics de la Cotorra: Ahir quan tornava a Simat vaig vore un grup de gent que anaven a descarregar càmeres de televisió en el molí prop de la central elèctrica. He parat però no era ninguna televisió i feien un encàrrec de l’ajuntament de Tavernes. Feien el reportatge per fora i no anaven a entrar ni tenien la clau. Tampoc sabien si es fan prompte les obres. He fet una foto amb el móbil que vos envie.".

Gracietes. Com dius, t'hem corregit alguna falteta. La Cotorra no sap cap novetat. Suposem que el nostre ajuntament estarà esperant a vore que resulta del Pla Confiança de Camps. Ara, si que ens estranya que es faça un reportatge visual, suposem que per redactar el projecte o cosa semblant, o per tindre un testimoni el dia de demà de com estava, i que no es filme l’interior que és precisament la part més afectada i a punt de caure. Estrany.

2 comentaris:

anonim ha dit...

Estan gravant un video-reportatge ol spot de promoció turística de Tavernes que li han encomanat a una enmpresa de fora amb molts mitjans tècnics i humans. Molts diners costa això

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sabem el que ens han dit. Si que el nostre comunicant ens havia escrit que portaven molts aparells per a fer un video del molí. De fet, ens deia que la seua primera impressió va ser que anaven a rodar una pel·lícula.
És la primera notícia sobre l'existència d'eixe spot publicitari. Si pots ampliar-ho mes (empresa, cost...), t'ho agraïm.