L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 16 de març del 2010

Fets a tallar... (entre altres)


Per alguns hi ha "cremà" tots els dies. No importa el lloc ni l'hora, normalment és entrada la nit.
No tenen prou a tirar coets, cal pujar més el climax i que millor que una bona foguerada. I si és damunt del mur o davall d'una paperera, millor que millor.
El més trist de tot és que són xiquets entre 12-15 anys, que ja saben bé què fan. I trist és que ningú no els diu res. I damunt tenen la santa sort que en eixos moments no passa mai la polícia local.
Ara sembla ser que s'ha posat de moda, desfer els coets i escampar la pòlvora dibuixant grafits sobre els banquets. Pobre mobiliari urbà!
- Xe, serà precís que cremeu la pòlvora damunt del banquet?- els reprén un veí.
- Qui, nosaltres, això no ho fem!
I encenedor a la mà, davant dels morros del veí i acompanyants, han encés la pòlvora i continuant buidant coets sobre el banquet.
Cert i com ho llegiu, perquè erem presents! A la fotografia, part del resultat aquest matí.

7 comentaris:

Rabosa ha dit...

I qui els ven els coets a eixos xiquets? I què en saben els pares del que els seus fills fan per ahí a eixes hores? Segurament s'hauran prs alguna cosa no molt adequada per a la seua edat que els hauran venut en algun lloc on no els importa que siguen menors, sinó traure'n rendiment siga com siga. Si s'ha de controlar alguna cosa és que no ho tinguen fàcil a l'hora de fer-se amb coets, begudes, etc.Si ho aconsegueixen i en fan la barreja, és quan arriba el descontrol i a veure qui és més xulo.
Com ja s'ha dit en algun altre comentari, estem en falles i tot val! (o no?)

Vitriolo ha dit...

No els calfeu el cap, Cotorra i Rabosa, perquè si en pillen algún segurament no els faran res.
No sé si serà veritat, però es diu pel poble que se sap quins van ser els que trencaren les papereres del Paseo Colón. I si és així, també es diu que no ha passat res. Com l'any passat, quan entraren a la Casa de la Cultura.
O com fa poc, que agrediren un xicot de Simat en la discoteca de la platja. Son pare, que és del poble, va posar una denuncia en la Guardia Civil contra els menors agressors i al final la va retirar. Massa pressions en tots els casos.

Anònim ha dit...

Pues en otro articulo ya hablabamos de lo mismo y segiremos hablando y mientras tanto los desperfectos siguen haciendose y sin vigilancia de los padres y autoridades competentes ya que todos lo pagamos y los clasicos gamberos siegen con la suya

Anònim ha dit...

Hola, em *gustaria saber que hi ha de cert en amb la *informacion que va donar la cotorra sobre que aquest any l'ajuntament *subia el 100x100 l'impostos de *vehiculos, ja que hi ha gent que aquest any ja ho aquesta pagant i és el mateix import que l'any anterior. gràcies . disculpeu les faltes el que fa lo que pot.......


veina..redlype

La Cotorra de la Vall ha dit...

No recordem haver dit això.
Si el que apareix en aquests enllaços:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/10/mes-pujada-dimpostos.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/12/aprovats-definitivament-els-nous.html

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com a continuació de l'anterior: no t'hauràs confundit i estaràs parlant de la taxa de fems?

El rebut de la taxa de fem que ara s'ha girat és pel concepte d'arreplegada (FCC). En faltaria un altre rebut que serà en concepte del tractament de la planta de residus, etc. que no s'ha posat encara al cobrament.
Eixe rebut potser per la mateixa quantitat - més o menys- segons es va comentar al ple i d'ací que vam dir que enguany el pagament total del fem podria ser el doble de l'any passat.

Anònim ha dit...

LA COTORRA deu estar mirant les FALLES de Tevernes o a lligat, no pot ser altre el motiu als pocs apunts que en aquests dies és publiquen...

BONES FALLES COTORRA !!!! QUE DISTRUTES AMB TOTA MANA DE NINOTS, que no en faltaran pels voltants.