L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 3 de març del 2010

Homenatge a Rosa Sansaloni Vercher


L’Associació de Veïns “La Valldigna” retrà un homenatge a l’esportista de Tavernes, Rosa Sansaloni Vercher, potser la millor atleta que ha donat Tavernes fins el moment actual. El dia anunciat: dilluns, 8 de març a les 12 del matí, dins dels actes de la Trobada Comarcal de Dones de la Safor.
I què pot dir La Cotorra d’aquest homenatge? Doncs només tres paraules: JA ERA HORA. Així, amb majúscules. Ja era hora que alguna entitat, associació o grup se’n recordara de Rosa, l’esportista que més i millor ha dut el nom de Tavernes i de la Valldigna per tota la geografía valenciana i nacional. I vencent sempre totes les dificultats, amb esforços per continuar; amb tants problemes de tot tipus que ha hagut de superar per continuar perquè, vulgam o no, la nostra societat encara és un pèl massa masclista. I no cal entrar en més detalls.
Però una dona i damunt esportista? hauran pensat alguns. Que la teua germana Encarna perdone a aquesta Cotorra, però ¿què voleu que hi fem? Si hagués estat una cantant tipus “Beso i Flor” o d’OT, segur, segur que els homenatges, les fotos i recepcions a l’ajuntament i tutti quanti estarien a l’ordre del dia. Així, ja veus...
Però una dona i damunt esportista? Posar-se el maillot o el xandal, agafar la bicicleta, nadar… duatló, triatló… Xica, millor dedicat a la faena de casa i a cuidar els fills! Segur, segur que ho hauran pensat alguns. I nosaltres et diem: Gràcies, Rosa, per no haver fet cas i per l’exemple que has donat a les dones i als homes de la Valldigna. I continua així perquè eres un model a seguir. Tens el nostre recolzament.
I perdona’ns que no et posem massa palmarés. Primer perquè t’enfadaries amb nosaltres, tan modesta com eres, i segon perquè necessitaríem alguns fulls per encabir-los tots. Només recordarem que has estat Campiona Absoluta de la Copa Federació de Duatlo i de la Veterana de la Lliga de Clubs, medalla d’or en campionat d’Espanya per autonomies, medalla d’or en el Campionat Autonòmic de Duatló de BTT, medalla d’or en el campionat per equips de triatló BTT, i més i més.
Felicitats, Rosa. I un bes de La Cotorra.

2 comentaris:

el setial ha dit...

Enhorobona a Rosa i salautacions cordials a l'AV "La Valldigna" per la tasca que hi fan, han fet i faran. MOLTS ANYS I BONS !!!!

* republiquem l'article

Encarna Sansaloni ha dit...

Gràcies, Cotorra, per les paraules a la meua germana Rosa, de deveres