L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 de març del 2010

La selecció valenciana s’imposa en el Campionat d’Espanya de Tavernes


Tavernes ha estat la seu del campionat d’Espanya de rugbi de seleccions autonòmiques en categoria infantil el passat cap de setmana. Hi participaven les set millors seleccions, les quals van fer gaudir de valent el nombrós públic assistent, tant el dissabte com diumenge.
El nivell mostrat per les seleccions participants va ser altíssim i com s’esperava, tant les semifinals com la final van tindre emoció fins a l’últim moment. Les eliminatòries de dissabte van deixar els encreuaments per a semifinals amb dos xocs igualadíssims on podia passar qualsevol cosa. Aixi, la primera semifinal la van jugar València contra Andalusia, i es va resoldre amb un 8-5 favorable als valencians. La segona semifinal la van disputar Madrid i Castella Lleó, decantant-se a favor dels madrilenys per 13-10.
El partit pel tercer i quart lloc va precedir la final, Andalusia i Castella-Lleó lluitaren per la medalla de bronze, que finalment va caure en favor dels andalusos. El resultat final va ser d’empat a 7 i es va haver de resoldre mitjanant una ronda de xuts a pals.
La gran final enfrontava a valencians i madrilenys, el partit va estar molt disputat i no va ser fins a l’últim minut que es va decantar en favor dels valencians. Durant tota la segona part Madrid havia anat per davant 0-3 per`o en el temps afegit, una gran jugada de tot l’equip valencià va aconseguir desmuntar la sòlida defensa madrilenya i anotar un assaig que li valia la medalla d’or al combinat local.
A banda del resultat, immillorable, cal destacar, per damunt de tot, els membres del Tavernes R.C. que van demostrar el que són capaços de fer. L’organitzacio va ser perfecta, tots els membres de les distintes delegacions aixi com directius de la Federacio Valenciana i Espanyola van felicitar al Tavernes R. C. Per haver estat una de les millors seus on s’ha disputat un torneig d’aquestes caracteristiques. L’esforc que durant molt de temps ha realitzat molta gent de manera desinteressada es va vore recompensat amb els resultats i van servir com a colofí de les celebracions del 75 aniversari del club.

La gent de La Cotorra us dóna un 10 a tot el treball i a tots els membres del Tavernes R.C. per haver deixat ben alt el pavelló valler.